Welkom bij DE LOPER

Zowel beginners als gevorderden zijn bij ons aan het juiste adres

Wil je gaan hardlopen en wil je dit onder verantwoorde begeleiding doen bij een gezellige vereniging? Loop je al een tijdje hard maar wil je je techniek verfijnen? Ben je wedstrijdloper maar wil je ook graag in groepsverband lopen? Wellicht loop je al langer en merk je dat je geen progressie meer boekt en wil je toch je prestaties verbeteren.

We helpen je graag om beter en sneller te lopen.Of vind je het gewoon gezelliger om in een groep te lopen of heb je de bekende ‘stok achter de deur’ nodig: je bent van harte welkom om je aan te sluiten bij DE LOPER.

DE LOPER geeft hardlooptrainingen in Arnhem, Heteren, Zevenaar en ‘s-Heerenberg. De trainingen zijn zodanig opgezet dat iedereen mee kan doen. Van beginner tot wedstrijdloper; binnen elke trainingsgroep kan iedereen op eigen niveau hardlopen. Puur recreatief of meer prestatiegericht.
Voor beginnende hardlopers hebben we twee keer per jaar beginnerscursussen, zie Start2Run
In deze cursussen bouw je het lopen rustig op, onder begeleiding van professionele trainers die je de juiste hardlooptechniek leren en die je ook laten zien hoe je gedoseerd kan trainen. Ook trainen we (voor wie dat wil) specifiek voor leuke wedstrijden, zoals de Safari Run, Rondje Nederland, Ooyse Landloop, Bridge to Bridge en Montferland Run.

DE LOPER organiseert als vereniging ook zelf een aantal wedstrijden. Samen trainen motiveert en je leert nieuwe mensen kennen met een gezamenlijke tijdsbesteding. Twee keer per jaar organiseren we (vrijblijvend) een testloop. Bij deze testloop nemen we de tijd op die je loopt over 3 kilometer. Deze meting gebruiken we tijdens de trainingen, zodat we je training kunnen afstemmen op jouw eigen prestatieniveau.

Als lid van DE LOPER kun je bijna elke dag van de week trainen onder begeleiding van ervaren, gediplomeerde hardlooptrainers Iedere training sluiten we af met een gratis kop koffie of thee op een gezellige locatie. Je bent niet gebonden aan een van de locaties; je kan wisselen zodat het iedere week in je agenda is in te passen.
Je kunt altijd vrijblijvend een keer meetrainen om de sfeer te proeven en te beoordelen of de manier van trainen je aanspreekt.

Trainingstijden en locaties

Interesse?