Algemene voorwaarden

Aanmelding

Lid worden kan door het digitale inschrijfformulier volledig in te vullen en te verzenden. Elk nieuw lid schrijven we automatisch in bij de Atletiekunie. Wanneer je van een andere vereniging komt en al bij de Atletiekunie bent ingeschreven, geef dit op het inschrijfformulier dan ook onder het hoofdstuk ‘Atletiekhistorie’. Elk nieuw lid krijgt van de ledenadministratie een bevestiging van de inschrijving onder vermelding van het inschrijfnummer van de Atletiekunie. Tevens ontvangt elk nieuw lid van de Atletiekunie binnen enkele weken/maanden een digitale Atletiekunie Ledenpas.

Kosten

Het lidmaatschapsgeld bedraagt € 57,00 per kwartaal.
Boven op het lidmaatschapsgeld komt de jaarlijkse afdracht aan de Atletiekunie (in 2019: € 17,45). Nieuwe leden betalen éénmalig € 27,50,- inschrijfgeld en daarbij is inbegrepen de afdracht aan de Atletiekunie voor het eerste kalenderjaar.

Afmelding of opzegging

Opzeggen kan uitsluitend schriftelijk of per e-mail aan ledenadministratie@ikbendeloper.nl en minimaal één maand voorafgaand aan het volgende kwartaal. Afmelden bij de trainer geldt niet als officiële afmelding.

Meetrainen?